torsdag 8 april 2010

Was is das? Eine Brownie?

Här skall man var huslig och baka brownie så är beskrivningen på hur man gör på tyska? Hur tänkte dom där? Känner ju att den här brownien kan bli precis hur som helst!!

Vet inte om Googles översättning är så himla pålitlig faktiskt? Eller vad tror ni?



(de blandar den tomte blanda tillbaka med vatten, olja och ägg i en skål. 2. fördela degen jämnt i ryggen form. För 23 minuter på mitten verkar baka. Med en metall eller trä spett ungefär 5 cm från kanten av degen i bettet. Om om degen inte fastnar knivhugg detta sker. Låt den svalna innan du skär den färdiga degen och servera.)

Vem blandar i en tomte i min browniesmet? Det skall verka som om den bakar? Vadå ugnen låtsas-bakar? Vad skall jag egentligen göra med spettet i degen i bettet? Jag är något förvirrad? Skall man verkligen knivhugga den stackars degen? Och att servera en deg känns sådär? Tur att man inte har gäster...

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: