söndag 14 april 2013

Barnrum

Söndag och jag har återigen varit och kollat på när mitt AEK spelat match. Idag var det första cup matchen som spelades här i Paralimni mot Amok. AEK förlorade 2-3 på förlängning vilket var tråkigt. Inget mer fotbollstittande förrän jag själv kommer vara med nästa säsong! ;)
 
Efter fotbollen blev det en sväng ner till puben innan jag åkte hem och tog Nicos på en lång promenad. En timma blev det och nu sitter jag i soffan helt slut. Innan jag blev gravid var varje promenad med Nicos runt timmen men nu orkar jag inte. Har börjat få ont i ryggen och magen växer så det knakar. Skall se till att lägga upp en riktig magbild till er. Snart. Jag är redan i vecka 22 och om tio dagar får vi veta om det blir en pojke eller flicka. Snacka om att jag längtar efter att få veta vad som ligger i min mage!
 
Snubblade för övrigt över de här fina och annorlunda barnrummen när jag googlade runt för inspiration för ett projekt jag håller på med. Vad tycker ni? Jag tycker dom är roliga och inspirerande. Kanske lite to much men jag gillar dem!
 
(((Over and Out)))

2 kommentarer:

Carina sa...

Jösses, ja det nedersta rummet hade väl varit drömmen för Wictor! :) Puss på dig

Carina sa...

Jösses, ja det nedersta rummet hade väl varit drömmen för Wictor! :) Puss på dig