söndag 7 april 2013

Härlig helg!

Vilken härlig dag jag hade igår. En perfekt lördag! Jag, Kevin och Nicos fällde ner taket på bilen och gled runt och njöt av värmen. Vi åkte och köpte en grill, äntligen! Vi har sagt i ett år nu att vi skall skaffa en så det var fasiken på tiden. När man har en så stor takterass som oss så är det nästan ett brott att inte kunna grilla. ;)

Efter det åkte vi och handlade lite kläder till Kevin, jag hittade inget till mig själv men hittade däremot ett litet Arsenal kitt till Kevins brorson Jack. Så det blev en sväng hem till Kevs brorsa. Jack blev superglad och dansade runt som en tok i sina nya röda kläder. Sedan stod vi ute vid polen och spelade fotboll för att efter en stund åka upp till puben och käka lunch. En helt underbar dag.

På kvällen var Kevin ledig men hade en biljard turnering att vinna så jag satt hemma och myste till det rejält på soffan med tacos (igen) och nagelfixande och The Voice America på tv´n. Myspys!

En sak bara, det var galet svårt att måla tånaglarna med en stor mage i vägen! Haha. Var helt slut efteråt. Sa till Kevin att han kommer få göra det på mig när jag blir ännu större men han vägrar, han hatar fötter lika mycket som jag gör.

Idag är det söndag och jag skall strax åka iväg o kolla när mitt AEK spelar träningsmatch och sedan blir det till att hänga på stranden med lagkompisarna. Helt ok söndag med andra ord!


(((Over and Out)))

2 kommentarer:

Coolaannna sa...

Får lite Cypernabstinens!!!!

Längtar tillbaka som fasen!

Mysigt med magen <3

Kram Anna

Anonym sa...

underbart....underbara du...älskar dig och njuter med dina uppdateringar...kram din pastarätt