måndag 1 april 2013

Svenskmöte i Paralimni

Godmorgon världen och godmorgon nyckelpigor! Har ca 30 stycken små röda, glada filurer som kryper runt i min lägenhet, vad dom gör här vet jag inte men söta är dom.
 
Igår var jag helt galet trött och låg på soffan och orkade inte göra någonting. Men tog ändå tag i mig själv och tog med Nicos på en lång strandpromenad. Då ringer telefonen och på andra ändan är en glad barndomsvän. Jennie! Hon har bott i Pafos (på andra sidan ön) ett tag nu och var på utflykt med sin flickvän Sara. De hade hittat till mina hoods så jag mötte upp dem på Cafe Senso i Paralimni. Galet kul att träffas, var säkert 7 år sedan vi sågs ute på stan i göteborg!
 
Satt där på cafet och tjötade och åt ceasar sallad i 2,5 timma och hade riktigt trevligt. Synd att dom inte bor här på min sida av ön istället.
 
Sara och Jennie

Väl hemma blev det långpromenad med vovven igen och sedan försökte jag plugga lite. Blev inte allt för mycket gjort så måste ta tag i det idag. Måste skärpa mig, men är så trött jämnt. Graviditeten går verkligen ut över studierna men jag gör mitt bästa för att göra bra ifrån mig. Det är ju bara 60+ dagar kvar nu i skolan.  Galet!!!

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

ååååååååååååååååå underbart.....underbart vilket kort och tack för att du berättar och delar...pasta carbonara