torsdag 4 april 2013

Glada dagar...

Jag vet inte om det här beror på graviditeten eller vad det nu kan vara. Men. Jag är sjukt deppig. Jag känner mig så himla ledsen och har gjort det i tre dagar nu. Jag saknar min familj och mina vänner hemma i sverige så galet mycket. Jag känner mig som den ensammaste människan på jorden. Kevin har jobbat väldigt mycket det senaste för att få iordning puben till säsongen sätter igång. Och jag har tusentals saker att göra färdigt för college så jag borde ju kunna hålla mig sysselsatt, men det finns liksom ingen ork.

Kul inlägg det här.

Behövde bara skriva av mig och tycka jättesynd om mig själv. Ibland behöver man väl det också. Skall ut i mörkret med Nicos nu fastän vi precis varit ute, känner mig instängd i lägenheten och måste ut härifrån. Hoppas jag mår bättre efter lite frisk luft.

(((Over and Out)))

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh min goa syster! Vi finns här, bara sätta dig på flyget ;) Snart kommer vi, glöm inte det. Och då ska vi kramas och kramas. Idag har jag sett så mycket fina bebiskläder. Jag kommer shoppa ihjäl mig sen.. haha..

Ring mig om det är något. Okej?!
Pöss och kräm, Löve ya!

Carina sa...

Men lilla gumman <3 Kan du inte hitta någon billig resa och komma hem några dagar? Jag vet att det går flyg billiga flyg från Pafos. Och dit kan du väl åka buss? Du är såå välkommen hem. Puss på dig hjärtat...