söndag 5 juli 2009

Klätterapor

Syrrans ungar kom hit och så även brorsan. Vi & Pappsi gick upp till Klätterdome och snörade på oss klätterskorna och skulle nu bestiga bergen med mattor under. Utan säkerhetslinor. Det var sjukt roligt. Men det var även galet jobbigt! Det värker gott i armar och fingrar nu. Caroline var jätteduktig, en liten apa! Hihi.

Vi andra kämpade på och tyckte vi var rätt bra tills några killar kom som visade hur det skulle göras. Haha. Man skall följa olika färger på stenarna. Tex vitt är lättaste vägen o svart är extremt svårt. Vi fattade inte hur man skulle kunan ta sig upp genom att bara trampa och nypa tag i tex enbart vitt så vi använde ju oss givetvis av alla färger. Det var tydligen fel. När dom här killarna kom tappade vi hakan. Dom låg i princip vågrätt i luften och hängde och klättrade som galningar. Tufft var det!

Dom har ju detta hemma i A-napa så skall nog fortsätta köra det lite där. Träning skall ju vara kul! Farsan o brorsan kommer också fortsätta!

Har precis kollat på filmen Wimbledon. Älskar alla sportfilmer, det är så härligt att se glädjen när folk vinner och man vill bara ge sig ut o träna själv för att få stå där i slutet på serien som vinnare. Bucklan i skyn, skakade champagneflaskor, glädjetjut och totalt utmattning i kroppen men en adrenalinkick som får en att fortsätta skutta och hurra. Det är en underbar känsla och den skall jag få känna i slutet av Maj nästa år! Vi ska vinna!

(((Over and Out)))

1 kommentar:

QuckeleQ sa...

ja gillar med o klättra.. o vinna med för den delen...