söndag 20 juni 2010

Friday night in Glasgow

Vi började med att ta tåget till Glasgow och lokaliserade snabbt vårat fina hotell som låg mitt i centrum. Jag var minst sagt nöjd.


Därefter skulle vi bege oss till en viss adress på uppdrag av Jessicas sambo. Det var inte allt för lätt...


Istället lyckades vi hitta till puben "Bier Balle".


Tillbaka till hotellet för att göra sig iordning för kvällen. Man måste utnyttja alla hotellets bekvämligheter när man betalat för det. Sagt och gjort.


Så fina vi blev då!


Ja, jag har på mig samma som jag hade när jag gick ut i London. Så går det när man bara får ha 10 kilo med sig...Vi började med att gå ut och äta gott. Tog några drinkar på restaurangen innan vi hittade vägen till ett ställe som heter Budda. Schysst atmosfär, goda drinkar till galet billiga priser och grym musik. Stannade där väldigt länge men drog oss strax efter midnatt till nattklubben The Garrage. Grymt ställe med tre våningar, fullt med folk, grym musik och ännu fler drinkar. Vi dansade rumporna av oss hela natten innan vi trötta i benen gick gatan fram till vårt hotell där vi somnade gott.
Måste säga att jag njöt av att vakna och inte vara den som var mest bakis. Jag mådde nästan prima! Kunde njuta av hotellfrukoste (älska buffe!) och skratta lite åt Jessica som titt som tätt fick springa på toa. Hon rörde inte ens maten! Haha. Ahh söta lilla baksmällan!
Grymt trevligt hade vi iallafall!!
(((Over and Out)))

1 kommentar:

Carina sa...

Hallå, din stolle, Bier Halle står det ju! Hahahahaha