lördag 25 oktober 2008

2days pics

Vilken dag! Idag igen! Härligt att livet är sådär gott ibland.
Jag & Natta hängde imorse med våran lagkamrat Vlora och hennes man Kirk till Nikosia. (Lefkosia som cyprioterna säger). Där väntade shopping. Och inte vilken som helst utan shopping för hemmet inne på vår svenska stolthet, IKEA! Vilken känsla att gå runt där inne! Läsa svenska ord som “Nyttja Tavlor”, “Billy Bokhylla”, “Kalles Kaviar”, “Smaklig Måltid” - ja ni fattar. Små grejer man inte tänker på när man bor i sverige uppskattades till tusen under våra timmar (!) där inne.

Efter att gått runt bland möblerna hamnar man ju i cafeterian. Jag & Natta hann - innan vi nått köttbullarna - plocka på oss både prinsesstårta och kanelbullar. Även Kopparbergs alkoholfria cider fick plats på brickan. Femton (!!! Men det gäller att passa på) köttbullar, potatis, sås och massa lingonsylt senare satt vi och proppade i oss maten och njöt. Jag blundade faktiskt och låtsades att jag satt i mammas kök med familjen och åt. Några sekunders drömmande skadar aldrig.

Anyways. Vi har med enkla medel lyckats förvandla hela vardagsrummet till ett ultra tjusigt rum att hänga i mellan träningspassen. Med en matta, ett par gardiner, fyra filtar, fem kuddar och en tavla o lite ljus så har vi satt vår prägel på stället. När allt var på plats utbrast vi förnöjt att här kan vi minsann bli kvar ett tag!

Efter IKEA blev det shoppingcentret brevid som fick vår odelade uppmärksamhet. Tre tröjor och en schysst ring låg i kassarna när vi åkte hem. Just det, svenskt godis köpte vi på oss också. Marabou choklad, snören, svampar… vi i minst sagt nöjda över dagens shopping.

NU TILL VÅR LÄGENHET

FÖRE

Kaos är bara förnamnet. Men här har vi faktiskt dragit ut allt från alla skåp och skrubbat rejält. Men såhär blev iallafall resultatet!

EFTER



Grymt schysst tavla eller hur?! Vi är som sagt galet nöjda, och vi skall nu hem och titta på vårt vackra rum igen...

Nu fick vi precis reda på att man skall dra tillbaka klockan en timma. Bra att vi fick reda på det nu, annars hade vi kommit en timma försent till matchen imorgon... Möter ett old boys lag från Grekland. Skallbli skoj o kolla på, jag är ju fortfarande skadad.

Puss puss...

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: