torsdag 4 juni 2009

Oh what a life

Gårdagen, jag & grannen gick ner till våran strand här nere. Det var galet varmt såklart. Vid halv tre ringde Natta med bästa nyheterna at thon var på väg hem. Äntligen!! Jag låg dock kvar själv på stranden och somnade, vaknade av att Natta ringde och så traskade vi och köpte det vi behövde till tacos middagen som vi senare avnjöt på ballen.

Senare på kvällen gick vi ner till hamnen tillsammans med Nicos och satte oss på en pub och avnjöt varsin cocktail. Sedan var det dags att sova. Man blir trött i värmen! Jag somnade inte förens vid fyra tiden. Hettan gjorde mig galen, fötterna var för varma och jag fick gå upp och hämta is och lägga runt fossingarna. Hatar när jag får så. Somnade efter många om och men. Drömde mardrömmar och ja, det var väl inte den mysigaste natten...


Idag har vi hängt på stranden igen. Jag & Natta har stått och spelat fotboll som vanligt. Det är så skoj när killar skall komma fram och va med, dom är alltid kassa och går därifrån med svansen mellan bena och vi står kvar och lattjar och skrattar.
Har ingen aning om vad som händer resten av dagen idag. Jag håller på att träna med Nicos att gilla sin hundbur han skall resa i. Det går faktiskt väldigt bra. Skönt det. Bara 11 dagar kvar! Shit pommefritt!
(((Over and Out)))

3 kommentarer:

Carina sa...

Va sjutton har folk på skallarna?

Grannen sa...

Grodor...idioterna gjorde allt möjligt konstigt för en gratis shot...vi skrattade hejdlöst åt detta...hahahaha!!!!

Helena sa...

Har han fått vara i sitt lilla kammo tält då?? Det är ju för att han inte ska få solsting när ni är på stranden.. hahaha