lördag 11 maj 2013

3 dagar kvar!

Vecka 26:  Barnet kan höra ljud och ljudnivån inne i magen som kan nå upp till mer än 80 decibel. Det är ungefär lika livligt som en stökig stadsmiljö.
Barnet lyssnar på ljuden i mammans kropp, magen som kurrar, nysningar och annat som händer. Det lyssnar även på mammans och omgivningens röster.
Vikt 900 gram.
 
Om tre dagar får vi veta, förhoppningsvis, om Babbis är en pojke eller flicka. Jag är lika excited som jag var för några veckor sedan när Babbis vägrade visa. Jag vet inte varför men jag är nästan säker på att det är en liten tjej därinne. Babbis sparkar och rör sig hela dagarna, även nattetid. Verkar vara en livlig liten krabat vad det än är! Åh, jag älskar Babbis så oerhört mycket redan och kan knappt låta bli att ta på magen!
 


Imorse gjorde jag som varje lördag, satte mig och läste om förändringarna som sker denna veckan. Hamna på en hemsida som heter Mammasidan.se och fastnade där i ca 2 timmar. Det fanns så mycket skoj att läsa. Man kunde kolla barnets horoskop, barnets kinesiska zodiac, snurra "namn-hjulet" för att se vilket namn som passar barnet bäst... haha! Efter att ha skrivit in mitt o kevins namn och våra födelsedatum så "snurrade" jag hjulet, bäst namn skulle för vårat barn då vara "Arne". Hahaha. Jag kan ju meddela att chanserna till att det blir det är minimala...

Allt som allt en suverän start på dagen, och den har fortsatt i ett glatt humör. Jag har bakat världens godaste äppelpaj, kollat på Sex and The City och bara varit glad o gravid! Skönt!

Nu skall jag försöka plugga innan det blir myskväll framför The Voice på tv´n.

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

jag blir tårögd...så vackert...älskar dig din pasta carbonara