onsdag 4 mars 2009

2 underbar dagar

Tjenix.

Igår var allt underbart svenskt.
Jag, Nicos & Natta tog bussen till Paralimni för ett besök hos vetrinären. Nicos sista spruta. Thank God, det har inte varit billigt det här... Bussen var full med svenska pensionärer. Vi satt glatt o pratade med alla som satt nära oss.

Efter vetrinären blev det en glass i solen i väntan på bussen hem. Väl hemma tog jag o Natta våra cyklar och cyklade ner till det skandinaviska cafét vi hittade häromkvällen, ligger precis brevid skandinaviska kyrkan som vi också fann. (Där serveras ärtsoppa och pannkakor varje torsdag). Cafét drivs av norska Bente som till vår förtjusning berättade att de hade semlor varje tisdag och lördag!! Wohoo! Men till vår förfasan var de slut för dagen. Men vi står där när du öppnar på lördag Bente!

Vi satt ute i solen med de andra skandinavierna och läste Hemmets Journal och käkade kanelbulle. Åh det kändes som om man var i Sverige.

Dagen idag har också börjat underbart. En liten promenad med Nicos sedan en timma på gymet för att följas upp av lite solning på stranden. Också idag var det bara svenskar o andra skandinavier som låg o solade på solstolarna. Har börjat inse att det finns galet mycket svenskar här. Men det känns bara bra faktiskt. Känns inte som om man är så långt hemifrån då.

Nu skall jag laga till en god liten lunch. Det blir en sallad a´la Angel-Johanna. Hon är bäst på sallader och jag har norpat hennes recept! Mums!

Ha en fin dag!!!

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: