söndag 8 mars 2009

Vi träffade Folke!

Både jag & Nicos somnade i två timmar på sängen. Sedan gick vi tillsammans med Natta på en promenad. Gick bort till Zorbas och köpte lite gott till "lördagsfikat". För söndagar är ju våra lördagar.

På väg tillbaka hem träffade vi Herr Folke. En äldre svensk herre som undrade om vi var fotbollstjejer här på träningsläger. Vi berättade att vi bor här och spelar i AEK. Då visste han precis vilka vi var. Roligt tyckte han och ville veta när vi spelar. Kul med lite mer publik. Han hade väldigt viktig information att ge oss också.

Snart anländer ÖIS - med älskade Allbäck och Alfonso! Även BP och Hammarby tror han kommer komma. Och till Nattas förtjusning kommer Elfsborg hit på träningsläger!! Gissa om hon hoppade upp o ner av extas. "Det är så härligt att gå upp här o kolla när dom spelar gubbarna", berättade han. "för man sitter precis vid sidlinjen och tittar, precis som hemma på landet".

Den 17:e kommer lagen. Det ser vi verkligen fram emot. Redan nu kryllar det av killar här i olika träningsoveraller. Väldigt trevligt! Men lite allsvenska killar i Napa är ju Aldrig fel! Tack Folke för den informationen!

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: