onsdag 11 mars 2009

Okänd man mejlar

Loggar in på Facebook. Blir glad när jag ser att det ligger ett mejl o väntar på mig. Det är alltid lika spännande att se vem det är ifrån. Idag var det från en total främling. Läs så förstår ni nog varför jag fick mig en flabbis;

Hallå! =)
Allt bra med dig...dock lite trist med snökaos och blåst...=( hade ju faktiskt hoppats på lite vårkänslor snart...men får vänta några veckor till...är du en vinter eller sommar människa...=)

Ska inte klaga egentligen, åker till Thailand nästa fredag =) längtar så...

Kanske lite spontant och bara skriva men zappade runt och tyckte att en rad är roligare och mer personligt en nån WINK...=) hoppas det var okej.

Så vad gör du annars om dagarna då...jobbar och isåfall med =)

Vart I detta avlånga land håller du hus då...trivs?

Ha en fortsatt trevlig vecka...Har du smidit några planer för helgen som kommer redan eller =)

//Censur

Vadå bara babbla på? Hahaha. Han var rolig ändå! Han får en stjärna i kanten för det. Men det är också det enda han får! ;-)

Precis kommit hem från Paralimni där vi fått massage och jag fick behandling på baklåret. Känns bra. Efter massagen körde Paulina oss till Orfanides där vi handlade en himla massa mat. På bussen hem fick vi stå med alla påsar i gången för det var knôkfullt. En tysk satt och höll i våra ägg. Danke schön! Ofta?

Stod o pratade med alla svenska pensionärer, dom tycker ju att det är så roligt. Man har ju börjat känna igen dom nu, och dom är så goa allihopa! När vi går av bussen med alla påsar och den åker förbi oss så vinkar halva bussen till oss! Haha. Ja man bor ju minst sagt i en by!

(((Over and Out)))

Inga kommentarer: